Tuinaanleg

Een goed ontwerp en beplantingsplan is de basis voor een mooie, evenwichtige tuin, afgestemd op de wensen van de klant. Om rust en eenheid in uw tuin te krijgen, is het belangrijk om een goede keuze te maken in de beplanting, bestrating en tuinhout. Wij hebben de expertise in huis om samen met u te kijken naar de mogelijkheden voor een goed plan. Marc Ikink Tuinvormgeving onderhoud nauwe banden met externe bedrijven als loonbedrijven, voor inzet van groot materieel. Inkoop beplanting gaat rechtstreeks via kwekerij en groothandel.

Marc Ikink streeft altijd naar de best mogelijke oplossing voor zijn klanten. We gebruiken alleen de kwalitatief meest hoogwaardige materialen en bieden onze dienstverlening tegen een concurrerend tarief aan. Op het moment dat er ergens in het proces iets moet gebeuren wat een andere partij beter zou kunnen, dan beschikken wij over de juiste contacten om dit op te lossen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van walbeschoeiing, waarbij een externe partij wordt ingeschakeld.

MOGELIJKHEID 1

Klant zorgt zelf voor plantmateriaal, tuinhout, bestrating en al het overig benodigd materiaal.

MOGELIJKHEID 2

Naast de aanleg zorgen wij ook voor de aanlevering van plant- en verhardingsmateriaal, tuinhout en ander benodigd materiaal.